2bon - at være på!


Velkommen

Motionsløb

Interesser


Mit navn er
Morten Jensen


Dette site viser lidt om det, der interesserer mig.

Mine børn og min nærmeste familie er vigtigst af alt, men derudover beskæftiger jeg mig også med mange andre ting...

Jeg er uddannet HD
i Afsætningsøkonomi samt Organisation og ledelse

Jeg kan kontaktes på
tlf: 61 60 02 54

eller mail
mje@2bon.dk


Mellem- og langdistanceløb har givet mig utallige store oplevelser. Det vil være alt for omfattende at begynde at remse dem op her, men specielt marathonløbene vil altid stå meget klart i mine erindringer. Jeg har i øvrigt ambitioner om at prøve igen...

Jeg vil også gerne give noget tilbage til den sport, der gennem årene har givet mig de mange oplevelser. Jeg er aktiv i Lemvig Løbeklub, hvor jeg bl.a. har lavet klubbens hjemmeside, hvor jeg gennem mere end 10 år har fungeret som webmaster.

Tidsregistrering ved motionsløb er ligeledes et område, hvor jeg kan være til hjælp. Jeg har lavet et komplet tidsregistreringsprogram i Microsoft Access, som jeg gerne låner ud. Systemet kan benyttes i netværk, så flere computere samtidigt har adgang til databasen. Programmet, der hedder SmartTid, danner både diplomer og resultatlister, og selve tidsregistreringen kan både foretages ved indtastning af startnummer og scanning af stregkode.


Programmet kan downloades ved at klikke på ikonerne

SmartTid

SmartTid beskrivelse

Jeg kan naturligvis kun tage ansvar for denne software, hvis jeg selv skal forestå afviklingen - Ring evt. for nærmere info.

Følg med i min træning

Webdesign


Motionsløb


Virksomhedsledelse

Min kalender