2bon - at være på!


Velkommen

Morten Jensen

Interesser


Mit navn er
Morten Jensen


Dette site viser lidt om det, der interesserer mig.

Mine børn og min nærmeste familie er vigtigst af alt, men derudover beskæftiger jeg mig også med mange andre ting...

Jeg er uddannet HD
i Afsætningsøkonomi samt Organisation og ledelse

Jeg kan kontaktes på
tlf: 61 60 02 54

eller mail
mje@2bon.dk


Jeg kom til verden i starten af 1960'erne. Det var i øvrigt den dag, at en vis Kim Larsen fyldte 18 år. Jeg er vokset op helt ude i det vestligste Vestjylland. Der ude, hvor Jens Søndergård engang malede vestkystens mennesker og deres kamp mod vesterhavet. Thøger Larsen har utvivlsomt vandret i området, og sikkert også Kaj Munk.

Bovbjerg Fyr og skrænten mod havet blev min legeplads. Det var før begreber som "UdkantsDanmark" og "skolelukning" blev til hverdagsord.

I dag er jeg flyttet øst på - lige som de fleste. Øst er fremtiden, Århus, København, Kina... (måske sluttes cirklen engang igen i Bovbjerg).

Mange timer af mit liv er foregået med uddannelse; først Klinkby Skole og Christinelystskolen. Dernæst Lemvig Gymnasium, Lemvig Handelsskole og Holstebro Handelsskole, og endelig Handels- og Ingeniørhøjskolen i Herning, hvor jeg studerede under Århus Universitet. Der har ligeledes været mange kurser i forbindelse med erhvervsarbejdet, hvor det bl.a. blev til en studietur til Florida, U.S.A. Jo, jeg har fået en god ballast, hvad uddannelser angår.

Megen uddannelse fik jeg desuden af mine forældre. Min far forsøgte at lære mig om naturens spisekammer med fiskeri og jordbrug, mens min mor udfordrede mig i det huslige. Ingen af delene fangede min interesse, men erfaringerne er guld værd.

Lone mødte jeg midt i firserne, og det endte med, at vi flyttede sammen, fik børnene Mia og Frederik, og blev gift - i nævnte rækkefølge. Nu er børnene på vej væk hjemmefra; Mia er blevet student på det samme gymnasium, som jeg 29 år tidligere udsprang fra, som det første hold af studenter, og Frederik drager på efterskole, hvor springgymnastikken skal udvikles og afpudses sammen med skolearbejdet.


Mit CV kan downloades ved at klikke på pdf ikonet

Webdesign


Motionsløb


Virksomhedsledelse

Min kalender